Online Registration
Norra Vallgatan 62
Malmö,  211 22
Sweden

22 december är vi välkomna att delta på Malmö RK:s jullunch. Den inleds kl. 11.00 med musik i Sjömanskyrkan och kl. 12.00 - 14.00 står ett dignande klassiskt julbord uppdukat på Savoy. I lugn och ro ägnar vi oss åt varandra och bordets alla läckerheter.

Vi gör detta tillsammans med tre andra Malmöklubbar som vi gärna vill lära känna lite mer - Malmo, Malmöhus och Västra Hamnen.
Tillsammans kan vi bli ett stadigt sällskap och det behövs eftersom Savoy lagar och dukar upp bara för oss. Vi spänner bågen och hoppas på stort intresse. Skicka gärna anmälan så fort som möjligt. Det underlättar planeringen.
Sista anmälningsdag 8 december.
I priset 375 kr ingår, förutom ett komplett julbord, måltidsdryck och kaffe. Önskas öl och snaps går det att köpa på plats. Du betalar kostnaden för julbordet till klubbens Swish - 1233 900 404 . Märk din betalning med namn och ”julbord”.
Klassiskt julbord på Savoy är ett samarrangemang mellan Malmö Rotaryklubb, Malmöhus Rotaryklubb, Malmö-Slottstaden Rotaryklubb och Västra Hamnen Rotaryklubb.
Vi ställer således in vår egen lunch 23 december.