Online Registration
  • Anmälan till detta evenemang är stängd.
Malmö-Slottsstaden
Elite Hotel Savoy
Norra Vallgatan 62
Malmö,  211 22
Sweden

Torsdagen 1 december har Malmö Rotaryklubb och Malmö Slottsstaden Rotaryklubb återigen ett gemensamt lunchmöte.

På temat konst kommer vi få nöjet att lyssna på Peter Andrén som är Stockholms Auktionsverks chefsintendent i Skåne. Han kommer berätta om aktuella konstverk med ambitionen att berätta något som vi inte visste tidigare och som kommer att förvåna oss. Titeln på föredraget är följaktligen: ”Det visste ni inte!”

Peter har arbetat i auktionsbranschen i 30 år och har varit verksam på både Bukowskis och CFHill. Han värderar allt från konst och antikviteter till modern design. Sedan sex år tillbaka är han dessutom Frankrikes konsul i Malmö.

Det innebär att vårt eget, ordinarie lunchmöte den 2:e således tidigareläggs en dag. Vi träffas dock på samma ställe, nämligen Elite Hotel Savoy och lunchen börjar på samma tid som vi är vana vid, kl. 12.15.

Katarina Carlsson, president för Malmö Rotaryklubb och Anders Book Hallström, president för Malmö Slottsstaden Rotaryklubb hälsar medlemmarna i båda klubbar varmt välkomna till denna lunch.

Lunchen kostar 150 kr och du betalar på plats som vanligt till klubbens Swish 1233 900 404.

Anmäl er senast måndag 28 november till callette@marketlink.se

Hoppas vi ses den 1e december.